menubutton
trigger

In DHG is het heerlijk om rond te dwalen. Op verschillende niveaus is er een veelheid van ruimtes. Elke area heeft een andere sfeer en een andere chemie en wanneer je voeten een beetje moe zijn geworden van het dansen kun je overal plekjes vinden om te zitten. Ook zijn er overal (zeer schone en gratis) toiletten.

"Echt een aanrader voor iedereen die niet van massaal houdt en wilt genieten van een topfeest die je naar erotische sferen meeneemt."

De formule van Toxic lijkt verbazingwekkend eenvoudig: een mooie locatie in het hart van tilburg met een overdaad aan verschillende ruimtes, een vlekkeloze en enthousiaste organisatie, een grote verscheidenheid aan muziek en de ruimte om te spelen, flirten en socializen.

Als ik met mijn partner (in crime) me gehypnotiseerd mee laat voeren door de muziek en de ambiance begrijp ik ook ineens de naam van het feest: Ik voel me namelijk op aangename wijze intoxicated, oftewel bedwelmend

Toxic Main Stage

 

Laat je verrassen door deze fantastische dj's die er elke editie weer een avond en nacht van maken die niemand kan overtreffen. Een geweldige line-up met enkel topartiesten die als geen ander weten hoe ze het publiek moeten opzwepen.

 

Stilstaan is géén optie

 

 

Onze Outrageous Dj's:

Dirty Sound area

 

Pedro en  Vitto: Samen  resident bij Toxic fetishparty een must voor iedereen! Na het overweldigend succes, de afgelopen editie, kan het niet anders dan dat zij jullie wederom meenemen op hun classics, club, groove, tribal sounds.

Deep House Area

 

Anthny neemt je mee op zijn eigentijdse Deep House Sound! Met heerlijk herkenbare vocal van vroeger en nu! De uitdaging om te ervaren.

Techno Dance & Lounge area

 

In de volledig gerestylde lounge & dance area kun je genieten van DJ REM & Perry Owens met hun eigen stijlvolle sounds.

 

REM neemt je mee op zijn heerlijke deephouse beats en Perry Owens knalt de nacht in met zijn nu al legendarische techno sets. Heerlijk uit je dak op de dansvloer of chillen in de prachtig gedecoreerde aangrenzende lounge area.

 

Naast de dance & lounge ruimte vind je hier ook een gezellige bar, het SDC meeting point waar je op vertoon van je SDC bracelet een glaasje bubbels ontvangt.

Rope-art

 

Jimmys Ropes art; geniet van zijn artistieke touwenkunst Shibari-Kinbaku. Hij neemt jullie mee in een wereld van magie en esthetiek…

Bondage is spannend, verleidelijk en intiem. Je kunt touw gebruiken om emotioneel contact te maken met je partner, en om te koesteren, overmeesteren of omhelzen. Maar je kunt het ook gebruiken om je partner te versieren, letterlijk en figuurlijk.

©Copyright WD - Toxic Fetishparty 2020.
All rights reserved.
Toxic-Fetishparty is een event van RonaH-Events